Natuurlijke huidverjonging is dé trend van nu

gevoelige huid behandeling

Natuurlijke huidverjonging is populairder dan ooit!

Waar mensen eerder op zoek waren naar de eeuwige jeugd ligt de focus nu niet meer op het stop zetten, maar op het vertragen van het verouderingsproces. Het doel natuurlijke huidverjonging maakt plaats voor “hoe strakker, hoe beter” en perfectie maakt plaats voor imperfectie. Hierbij met het streven naar de mooiste versie van jezelf.  

Als huidspecialist ben ik mezelf steeds meer gaan specialiseren in huidverjonging en huidverbetering. Geen quick fix maar streven naar een langdurig resultaat. De behandelingen die worden aangeboden zetten jouw huid zelf aan het werk! 
Een combinatie van kennis, high end producten en behandelingen, zorgen voor het behalen van een zo hoog mogelijk resultaat.

Daarnaast zijn al onze  huidverbeterende en huidverjongende behandelingen zeer goed te combineren met het gebruik van Botox en/of fillers.

Zorgt enkel de behandeling voor een gezonde en mooie huid?

Nee! Ook jij moet je best doen om het mooiste uit jouw huid te halen.
Na het bespreken van jouw huidwens en/of huidprobleem ontvang je een:

  • Professionele Observ huidscan
  • Behandelplan op maat
  • Thuisverzorgingsadvies
  • Leefstijltips en evt aanvulling van voedingssupplementen
Door middel van jou en mijn inzet creëren we samen een huid om trots op te zijn!

Een aantal veranderingen binnen het aanbod

Om mijn passie, huidverjonging en huidverbetering nog verder te kunnen uitdragen zijn er een aantal (kleine) veranderingen binnen het instituut. 
Ons aanbod gaat verder uitbreiden met zeer binnenkort:

  • De Buccal-massage, een unieke SkinGym! Deze bijzondere massage van de aangezichtsspieren zorgt voor een ware work-out voor het gezicht. Vermindert en voorkomt fijne lijntjes rondom de mond en neus en zorgt daarnaast voor een ontspannen kaak.
  • Een aanvulling in peelings en skincare

Bij mooie aanvullingen en nog meer focus op huidverjonging hoort ook afscheid nemen van bepaalde items.

  • Kleine behandelingen waren al geruime tijd niet los te reserveren. Binnen deze aanvullende opties bij een behandeling, vervallen de harsbehandelingen en het verven van wimpers.
  • Behandelingen met als enige doel verzorging en ontspanning komen in ons menu te vervallen.

Naast het doel de huid en huidconditie te verbeteren, blijft de aandacht voor ontspanning en comfort. Het is immers heerlijk te kunnen genieten van een momentje voor jezelf!

Tot snel in het sfeervolle instituut!