Contouren verfraaien

Een stevige huid en verminderen van vet en cellulite?

Het is voor veel mensen herkenbaar dat ondanks een gezonde leefstijl, dieet en sporten, het vaak niet lukt om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Via een verantwoordelijke en innovatieve behandelwijze bieden wij nu de oplossing voor een strakker en slanker lichaam.

LPG Endermologie en Cryolipolyse

Met Cryolipolyse bieden wij een behandelwijze voor het afbreken en reduceren van hardnekkige vetophopingen om zo lichaamscontouren terug te krijgen. Cryolipolyse verstevigt niet de huid maar dit kan door een gezond en actief leven voor een deel zelf bereikt worden. Niet ieder lichaamsdeel komt echter in aanmerking voor het reduceren van vetophopingen middels Cryolipolyse. Ter aanvulling hierop wordt onze LPG Endermolgie behandeltechniek ingezet worden.

LPG Endermolgie helpt om een verslapte huid aanzienlijk te verstevigen en de afvoer van vetcellen extra te stimuleren. Onze LPG Endermolgie behandeltechniek biedt hier een uitstekend opzichzelfstaand alternatief maar kan ook een aanvulling zijn op de Cryolipolyse.

De innovatie LPG Endermologie behandeling maakt het mogelijk om via een 100% natuurlijke, veilige en pijnloze behandeltechniek de strijdt aan te gaan tegen onesthetische tekenen zoals o.a. verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite.
Een methode die krachtig inwerkt op vocht- en vetvermindering en daadwerkelijk je lichaam weer in shape kan krijgen.

Mechanische bindweefselmassage

Met LPG Endermologie® wordt een mechanische bindweefselmassage gegeven en daarmee kan op ieder huidniveau gewerkt worden. Denk aan het doorbloeden van de huid, vocht afdrijven, verkleefde weefsels (bijvoorbeeld littekens) losmaken en cellulite verminderen.

Voor zowel LPG Endermologie® als voor de Cryolipolyse geldt dat een speciaal dieet volgen niet nodig is! Uiteraard bereik je het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

 

Het vaststellen wat het beste behandelplan voor jou is doen wij in goed overleg en met behulp van een geheel kosteloze intake die altijd aan onze behandelingen vooraf gaat.

Benieuwd welke behandeling voor jou geschikt is?