HydraFacial behandeling

Het beste voor jouw huid met een direct zichtbaar resultaat.
Uniek in Woerden en omgeving.

De HydraFacial behandeling haalt het mooiste in jouw huid naar boven.
Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat zonder downtime en gericht op alle huidwensen.

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is de absolute winnaar op het gebied van huidverbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Samen met de beste voedende ingrediënten garandeert HydraFacial jou in 30-60 minuten ” The best skin of your life”. 

De behandeling is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en iedere huidleeftijd.

Hoe werkt een HydraFacial behandeling?

De HydraFacial behandeling bestaat uit 3 tot 5 stappen om de huid in een optimale gezonheid te krijgen.

Reiniging & Peeling
We creëren een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.

Extracties & Hydratatie
De poriën worden pijnloos en diep gereinigd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met  vochtherstellende ingrediënten die de huid intens hydrateren.

Voeden & Beschermen
Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de huid te voeden, te beschermen en om een gezonde glow te realiseren.

*De HydraFacial behandeling kunnen we nog luxer en effectiever maken door de toevoeging van LED lichttherapie, boosters met intensieve werkstoffen en lymfedrainage. 
De Perk booster is een extra toevoeging voor het behandelen van de huid rond de ogen en de lippen.

Waarvoor is HydraFacial geschikt?

De behandeling werkt preventief voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid en bij zichtbare tekenen van onderstaande items. De behandeling is geschikt tijdens ieder seizoen en past bij ieder huidtype.

We behandelen:

  • Rimpels of fijne lijntjes: Natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. Hierdoor wordt het herstel van collageen gestimuleerd.
  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. Hierdoor wordt de huid jeugdiger, strakker en stralender.
  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling verwijdert dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
  • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. Hierdoor zal de huid rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zullen verminderen, evenals de kans op ontstekingen of verstoppingen.

Algemene vragen

Voor wie is HydraFacial geschikt?
De behandeling is geschikt voor ieder huidtype & iedere huidleeftijd! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen of houden. Zelfs de meest gevoelige huid kan de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Mag ik in de zon na een HydraFacial behandeling?
HydraFacial kan op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Bescherm de huid wel altijd goed  met een beschermingsfactor (SPF).

Kan de behandeling gecombineerd worden met een filler of laserbehandeling?
Ja, dit is zeker te combineren. De HydraFacial mag kort voor een filler behandeling gedaan worden. Daarna is het raadzaam 10-14 dagen te wachten. 
Na een laserbehandeling moet de huid eerst geheel hersteld en genezen zijn. 

Heb ik na de behandeling een hersteltijd / ben ik direct weer toonbaar?
Je kunt direct de dagelijkse bezigheden oppakken na de HydraFacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uitzien. Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

Kan ik de HydraFacial combineren met andere behandelingen?
Dat kan zeker! De HydraFacial kan een mooie combinatie zijn met bijvoorbeeld LPG Endermologie.

Ik gebruik producten met Retinol /Vitamine A, mag ik de HydraFacial ondergaan?
Om irritatie van de huid te voorkomen kun je het beste drie dagen voor en drie dagen na de behandeling even stoppen met het product. Na drie dagen kun je weer verder met je dagelijkse huidroutine. 

Wat kan ik thuis doen om het resultaat van de behandeling te ondersteunen?

  • De huid dient altijd goed te worden beschermd tegen de zon. Gebruik dus altijd een juiste beschermingsfactor (SPF).
  • Gebruik de door ons geadviseerde thuisverzorging welke aansluit bij de huidwens, huidconditie en het seizoen.
  • Met onze ScKin supplementen ondersteun je de huidconditie optimaal van binnenuit.
  • Drink voldoende water, eet veel groente, fruit en vezels en zorg voor voldoende beweging.

HydraFacial behandelingen

Huidinstituut Karin biedt verschillende HydraFacial behandelingen. Naast de basisbehandeling zijn er verschillende opties om de behandeling te personaliseren en intenser te maken. Door het toevoegen van boosters met intensieve werkstoffen, LED lichttherapie en/of lymfedrainage kunnen we gericht werken op de besproken huidwens of huidprobleem.

Onze verschillende HydraFacial behandelingen:

HydraFacial De Luxe+
Deze effectieve behandeling omvat alle essentiële onderdelen van de HydraFacial. Daarnaast worden specifieke huidproblemen  aangepakt met de toevoeging van een booster naar keuze. Deze booster pakt intensief specifieke huidwensen en/of huidproblemen aan. De HydraFacial De Luxe wordt afgesloten met LED lichttherapie. 

HydraFacial De Luxe+ inclusief  LPG Endermologie
Een exclusieve, unieke en veel gevraagde behandeling! 
De ultieme HydraFacial ervaring! Het detox-en activeringsprocesproces begint met LPG Endermologie. De volgende stap is de HydraFacial: het verwijderen van onzuiverheden, het diep reinigen, peelen, voeden en hydrateren van de huid. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een luxe booster naar keuze. De HydraFacial wordt afgesloten met LED lichttherapie.  

HydraFacial Signature
Reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid intensief met behulp van serums vol met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

HydraFacial Hals & Decolleté
Een HydraFacial Signature voor de hals en het decolleté inclusief een bijpassende booster.

HydraFacial Perk
Een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de lippen en het gebied rondom de ogen. Deze kan aanvullend zijn op de HydraFacial behandeling. Hierbij worden de lippen en/of het gebied rondom de ogen extra intensief behandeld.
Het resultaat:

  • Bij de Perk lips krijgen de lippen een natuurlijke ‘plump’ en hydratatie
  • Bij de Perk Eyes een frisse, opgewekte en egale huid rondom de ogen

Bij een Perk behandeling krijg je het overgebleven deel van het serum mee naar huis om thuis nog 30 dagen de huid te behandelen. Dit zorgt voor een nog beter behandelresultaat.

Na de behandeling

Na de HydraFacial behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De huid laat een directe glow en een gezonde uitstraling zien.

De unieke glans en hydratatie zullen ongeveer een week actief aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt nog veel langer aan. De productie van collageen en elastine houdt nog drie maanden lang aan en ook het verouderingsproces vertraagt.

Om het resultaat te verlengen en optimaal voor de huid te zorgen is het raadzaam de door ons geadviseerde thuisverzorging te gebruiken.

Wanneer kan de HydraFacial behandeling herhaald worden?
Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen om de huid in optimale gezondheidsconditie te houden.

Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Met verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen wordt het resultaat beter en mooier.
De kracht zit uiteindelijk wel in de herhaling.

Wist je dat?

HydraFacial naast zeer effectief ook een uitermate ontspannende behandeling is

De huid een ware verjongingskuur ondergaat op een natuurlijke, aangename en snelle manier

HydraFacial de meest geliefde behandeling is voor een feest, rode loper moment of bruiloft

Ben je geïnteresseerd in HydraFacial?