Specialisaties

Onze gerenommeerde schoonheidssalon in Woerden is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering en lichaamsbehandelingen. Dit doen we op een natuurlijke wijze en met bewezen behandelmethoden en innovatieve technieken. We vertellen je graag meer over onze specialisaties. 

observ huidscan - ontdek type huid en huidproblemen

Observ Huidscan

De eerste stap naar een mooiere en betere huid start met een unieke huidanalyse. Met de Observ kunnen we objectief naar de huid kijken en ook in de huid naar de diepere huidlagen.

Specialisatie-lpg-endermologie

LPG Endermologie

Een stevige huid, verminderen van vet en cellulite. Natuurlijke, veilige en pijnloze behandeltechniek om de strijd aan te gaan tegen o.a. rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite.

cryo pen

Cryotherapie

Met de CryoPen kunnen pigment- en ouderdomsvlekken, wratjes, fibromen en andere goedaardige bultjes makkelijk, veilig en doelreffend worden verwijderd.

Stralende huid voor alle huidtypen en huidskleuren

Skin Resurfacing / Peeling

Meer dan een peeling! Niet alleen voor snel resultaat bij complexe huidproblematiek maar ook voor structureel onderhoud van de huid en voor huidverjonging. "Skin Resurfacing Systeem" is meer dan een peeling! Het maakt de huid sterker, stralender en jonger en bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong.

Specialisatie-micro-needling

Microneedling

Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren, verjongen of een intensieve boost wil geven.
Voor het behandelen van: fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping, pigmentatie, zonschade, vette onzuivere huid, littekens en grove poriën.

Led lichttherapie

LED lichttherapie

De infrarood lichttherapie zorgt voor herstellende energie, verbeterde doorbloeding, productie van collageen & elastine en stimulatie van de celstofwisseling.

soft laser behandeling

Soft Laser

De Pascaud soft laser is een niet–invasieve laser techniek. Door deze soft laser op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd.

Huidinstituut Karin Woerden hydrafacial behandeling

Hydrafacial

Het beste voor jouw huid met een direct zichtbaar resultaat. De HydraFacial behandeling haalt het mooiste in jouw huid naar boven. Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat zonder downtime en gericht op alle huidwensen.