LPG Endermologie

Een stevige huid, verminderen van vet en cellulite

De innovatie LPG Endermologie behandeling maakt het mogelijk om via een 100% natuurlijke, veilige en pijnloze behandeltechniek de strijd aan te gaan tegen onesthetische tekenen zoals o.a. rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite.

Wat is LPG Endermologie?

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor mechanische stimulatie van de cellen in de huid. 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek maakt het mogelijk om via een 100% natuurlijke, veilige en pijnloze methode slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren.

Waarom LPG Endermologie?

Endermologie wordt voor zowel therapeutische als esthetische doeleinden gebruikt en verhelpt verschillende huid-, bindweefsel- en doorbloedingsproblemen. Endermologie biedt de oplossing voor cellulite, huidverslapping en plaatselijke vetophoping. Naast gezonde voeding en voldoende beweging behoort het verkrijgen van een mooi silhouette op korte termijn tot de mogelijkheden.

Wanneer je interesse hebt in de LPG Endermologie behandeling is een intake noodzakelijk. Deze intake is kosteloos.

LPG Endermologie voor het gelaat

De behandeling werkt als echte fitness voor de huid. De cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om de productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) actief te houden en / of te maken. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, preventief en bij zichtbare tekenen van huid-veroudering / -verslapping.

We kunnen:

  • Rimpels vullen / verminderen in het gelaat, hals, decollete, en handen
  • Huidteint verhelderen
  • De huid verstevigen
  • Verslapte onderkin en hals verstevigen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en wanneer is er resultaat merkbaar?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en het doel wat voor ogen is. De verwachtingen en haalbaarheid worden tijdens het intakegesprek doorgenomen. De keuze kan bestaan uit de aanpak van probleemzones of een uitgebreide gezichtsbehandeling. Daarnaast kan LPG Endermologie een toevoeging zijn aan andere behandelingen.

Resultaat is na een eerste behandeling al zichtbaar. De huid zal er helder, stralend en minder vermoeit uitzien. Daarnaast is deze steviger met zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.

Voor langdurig  resultaat en de aanpak van zichtbare tekenen van huidveroudering adviseren wij een kuur van 10-20 behandelingen.

“Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie!”

LPG Endermologie voor het lichaam

Endermologie is een unieke vorm van gecontroleerde bindweefselmassage en lipomassage. Deze gepatenteerde methode werkt in op de afvoer van hardnekkige vetten en de huidkwaliteit. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, werkt preventief en bij zichtbare tekenen van huidveroudering en huidverslapping. LPG Endermologie moet je zien als huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van afvalstoffen stimuleert.

We kunnen:

  • Vet afbreken, o.a. bij delen als rug, armen, buik, taille
  • Cellulite verminderen
  • De huid verstevigen
  • Zware en pijnlijke benen verlichten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en wanneer is er resultaat merkbaar?

Het aantal behandeling is afhankelijk van de indicatie en het doel wat voor ogen is. De verwachtingen en haalbaarheid worden tijdens het intakegesprek doorgenomen. Voor een optimaal resultaat raden wij 15-30 behandelingen aan in kuurvorm. Belangrijk is om naast de behandelingen een gezonde leefstijl aan te houden. Gezond eten en lekker bewegen. Wanneer nodig of wenselijk kunnen wij hierin adviseren.

Vanaf de eerste behandeling zal de huid al zachter, gladder en strakker aanvoelen. De benen voelen lichter en vetophopingen minder compact. Na iedere behandeling zullen de resultaten meer zichtbaar en merkbaar worden. Voor een blijvend resultaat adviseren wij een maandelijkse onderhoudsbehandeling of een verkorte herhalingskuur.

“Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie5

Wist je dat LPG Endermologie naast zeer effectief ook een uitermate ontspannende behandeling is?

Tip!

Zie onze lichaamsbehandelingen in het menu voor onze behandelingen passende bij jouw lichaamsprobleem of -wens!

Ben je geïnteresseerd in LPG Endermologie?