Afspraak maken

Bij Huidinstituut Karin heeft u de keuze uit vele behandelingen. Een groot deel uit ons assortiment is online en via onderstaande agenda te reserveren.

Online afspraak maken

Wij maken het voor jou makkelijk!

Bij een eerste bezoek aan Huidinstituut Karin adviseren wij jou een van onze kennismakingsbehandelingen. Deze starten altijd met een intake gesprek in combinatie met een professionele huidanalyse.

Vervolgens bespreken we jouw wens en/of probleem waarna je van ons een deskundig advies voor optimale thuisverzorging, een eventueel behandelplan gevolgd door een ontspannende en resultaatgerichte behandeling.

Ben je al bekend bij ons of met een van onze behandelingen dan kun je direct een keuze maken uit ons menu. Weet je niet welke behandeling op dit moment het beste is voor jou? Kies dan “behandeling nader te bepalen”. Wij bespreken dan samen waar we jou en jouw huid mee gaan verwennen.

Uiteraard is het maken van een afspraak ook telefonisch/WhatsApp of per mail mogelijk.

Attentie!

Niet al onze behandelingen zijn online te reserveren en/of mocht het door jou gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn dan adviseren wij direct contact met ons op te nemen. 

Verdere vragen over online afspraak of behandeling?