Rimpels en verslapping

Verslapping van contouren, vermindering van elastischiteit, fijne lijntjes, droogte lijntjes of dieper liggende rimpels op het gelaat, in de hals of op het decolleté? We krijgen er allemaal mee te maken naarmate we ouder worden.

Bij iedereen verloopt het verouderingsproces anders en daarom verdient iedere huid een behandelplan op maat. Huidinstituut Karin biedt een aantal effectieve behandelingen om lijntjes en/of rimpels te voorkomen of verminderen. Via een natuurlijke manier hebben deze allen een positief effect op de huidconditie en huidleeftijd. Dit allemaal zonder cosmetische ingrepen of het gebruik van inspuitingen. 

Hoe voorkom je vroegtijdige huidveroudering?

Het ontstaan van lijntjes, rimpels en verslapping hoort bij het normale verouderingsproces van de huid. Naast erfelijke belasting zijn er een aantal invloeden die een grote rol spelen binnen het verouderingsproces. De zichtbaarheid en snelheid wordt hier mede door bepaald. Denk hierbij aan Ultraviolette straling in zonlicht, zonnebank, het licht van een telefoon, computer en tv. Daarnaast zijn roken, stress ongezonde voeding en weinig slaap grote boosdoeners binnen het ontstaan van rimpels en verslapping.

Goede en gezonde leefstijl, de juiste huidverzorging met het gebruik van dagelijks een SPF zijn dus geen overbodige luxe!

Huidveroudering vertragen of zelfs herstellen is mogelijk door de huidbehandeling en huidverzorging af te stemmen op de behoefte van de huid.

Alle behandelingen die een positief effect hebben op verstrakking, lifting en volume kunnen plaatsvinden in kuurvorm , in combinatie met elkaar of als een aanvulling op de door jou uitgekozen behandeling.

Door ons aanbevolen! 

Benieuwd welke behandeling geschikt is?