La Colline

Geen huid of persoon is hetzelfde en mede daarom werken we bij Huidinstituut Karin met verschillende exclusieve en hoogwaardige productlijnen. Om het beste resultaat te behalen kijken we samen met jou welk product voor thuis en tijdens de behandeling het beste aansluit bij jou als persoon, huidwens en eventuele huidbehandeling.

Direct zichtbare huidverjonging

La Colline vult tekorten en zuurstofreserves in cellen aan zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Ervaar unieke wellness met direct zichtbare huidverjonging. Een stralende en frisse huid, hydratatie, verzachten van fijne en diepere rimpels en stevigheid zullen direct voelbaar en zichtbaar zijn.

De producten kunnen worden ingezet bij zichtbare huidveroudering maar ook preventief om de huid stralend en jong te houden. La Colline is voor vrouwen en mannen die zichzelf een ultieme beleving gunnen samen met het hoogst haalbare op het gebied van huidverjonging.

Laat je adviseren

Laat je vrijblijvend adviseren en ervaar wat La Colline voor jou kan betekenen. Kom genieten van de producten en ervaar de luxe uitstraling.

De prachtige La Colline producten zijn als thuisverzorging te combineren met ons gehele aanbod aan huidverjongende behandelingen.

Vragen over onze La Colline producten en behandelingen?