La Colline

Geen huid of persoon is hetzelfde en mede daarom werken we bij Huidinstituut Karin met verschillende exclusieve en hoogwaardige productlijnen. Om het beste resultaat te behalen kijken we samen met jou welk product voor thuis en tijdens de behandeling het beste aansluit bij jou als persoon, huidwens en eventuele huidbehandeling.

Direct zichtbare huidverjonging

La Colline vult tekorten en zuurstofreserves in cellen aan zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Ervaar unieke wellness met direct zichtbare huidverjonging. Een stralende en frisse huid, hydratatie en stevigheid zullen direct voelbaar en zichtbaar zijn.

De producten en behandelingen kunnen worden ingezet bij zichtbare huidveroudering maar ook preventief om de huid stralend en jong te houden. La Colline is voor vrouwen en mannen die zichzelf een ultieme beleving gunnen samen met het hoogst haalbare op het gebied van huidverjonging.

La Colline behandelingen

Swiss Bliss: Een mooie jonge huid, samen met luxe en ontspanning

Laat je door ons adviseren en kom genieten van een La Colline behandeling of maak gebruik van onze kennismakingsbehandelingen!

Vragen over onze La Colline producten en behandelingen?