pHformula "Skin resurfacing"

Geen huid of persoon is hetzelfde en mede daarom werken we bij Huidinstituut Karin met verschillende exclusieve en hoogwaardige productlijnen. Om het beste resultaat te behalen kijken we samen met jou welk product voor thuis en tijdens de behandeling het beste aansluit bij jou als persoon, huidwens en eventuele huidbehandeling.

pHformula

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Niet alleen voor snel resultaat bij complexe huidproblematiek maar ook voor structureel onderhoud van de huid en voor huidverjonging. pHformula is meer dan een peeling! Het maakt de huid sterker, stralender en jonger. 

Het innovatieve “Skin Resurfacing Systeem” van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong.

Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het huidweefsel. De pHformula producten voor thuisgebruik optimaliseren de resultaten van de behandelingen. 

Door het unieke transport systeem van pHformula worden de actieve werkstoffen in de huid getransporteerd, precies daar in de huid waar het nodig is! Het herstructureerd de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Wil je de huid verbeteren, een jonge uitstraling en/of af van een huidprobleem? Kies dan onze pHformula behandeling! Je geeft zelf aan waar je prioriteiten naar uit gaan en hier stemmen we het huidtraject en de thuisproducten op af.

pHformula behandelingen

Na een facial van pHformula kun je je dagelijkse routine direct weer oppakken, geen downtime dus! Wat betekent dat? De huid heeft geen lange hersteltijd nodig. Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering.

Voorafgaand aan de  behandeling wordt aandacht besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor jouw persoonlijke huidbehoeften en wensen. We bespreken het doel, adviseren de bijbehorende thuisproducten en komen zo tot een persoonlijk behandelplan welke bestaat uit 1 of meerdere combinaties van behandelingen.

Afhankelijk van de benodigde intensiteit, bestaat een behandeling uit meerdere op elkaar afgestemde peelings/solutions en bijzondere intensieve werkstoffen. Jij en jouw huid zullen genieten van een verrassend eindresultaat!

pHformula is een echte aanrader!

Bij herkenning in één of meerdere onderstaande punten is pHformula echt een aanrader! 

  • Lijntjes (eerste tekenen van huidveroudering/rimpels)
  • Vlekjes en oneffen structuur
  • Verlies van de natuurlijke “glow”
  • Snel onzuiverheden
  • Chronische roodheid
  • Preventieve huidveroudering
  • Grove huidstructuur

Heb jij nooit eerder ons instituut bezocht voor een behandeling? Bekijk dan eerst de kennismakingsmogelijkheden. Een level 1 behandeling (mild) is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 (advanced) behandeling zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van de pHformula thuisproducten een must.

“Benieuwd welke pHformula producten & behandeling voor jou geschikt is? Wij adviseren graag.”

Reserveer hier jouw pHformula treatment