Over Huidinstituut Karin

Huidinstituut Karin heeft in 2007 haar deuren geopend. Wij zijn geen doorsnee schoonheidssalon in Woerden maar een instituut gespecialiseerd in het verbeteren en verjongen van de huid en diverse lichaamsbehandelingen.

De mooiste versie van jezelf bij Huidinstituut Karin

Na een lange loopbaan als verpleegkundige, heb ik in 2007 de deuren geopend van Huidinstituut Karin. Met de wens mezelf volledig te specialiseren in huidverbetering en natuurlijke huidverjonging, ben ik trots op waar Huidinstituut Karin nu staat! 

Een instituut met een aanbod van verschillende behandelingen, productlijnen en apparatuur, waarmee wij voor de ouder wordende huid en de daarbij behorende huidwensen de best uitgekozen mogelijkheden bieden. We kunnen huidveroudering niet stilzetten maar met een combinatie van al deze mogelijkheden en jouw inzet wel positief beïnvloeden. 

Ook online staat Huidinstituut Karin graag voor je klaar! Profiteer van een online advies voor jouw huidwens en/of dagelijkse verzorging. Daarnaast kun je je favoriete producten makkelijk bestellen in onze webshop “Huidshop Karin”.

Samen met jou verbeteren we de huidleeftijd en daarmee jouw uitstraling. Het resultaat is een stralende huid om trots op te zijn!

karin Welling 2020

Karin

Eigenaresse en huidspecialist

Manon huidinstituut

Manon

Allround huidspecialist & visagiste

Onze vaste oproep specialist

Kom kennis maken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Reserveer de speciaal samengestelde kennismakingsbehandeling of maak een keuze uit het aanbod.

    Meer informatie over onze behandelingen of producten?