Over Huidinstituut Karin

Huidinstituut Karin heeft in 2007 haar deuren geopend. Wij zijn geen doorsnee schoonheidssalon in Woerden maar een instituut gespecialiseerd in huidverzorging, het verbeteren en verjongen van de huid en diverse lichaamsbehandelingen.

Waar staat Huidinstituut Karin voor

Een breed opleidingsniveau, bijscholing, passie voor het vak, specialisaties en het actief volgen van vakgerelateerde ontwikkelingen en innovaties maken ons deskundig en zo ben je bij en in ons sfeervolle instituut in goede handen.

Door keuze uit verschillende behandelingen, productlijnen en apparatuur bieden wij voor ieder huidtype en iedere huidleeftijd de best uitgekozen mogelijkheden. We kunnen huidveroudering niet stilzetten maar met een combinatie van al deze mogelijkheden en jouw inzet wel beïnvloeden.

Samen met jou verbeteren we de huidleeftijd en daarmee jouw uitstraling. Het resultaat is een stralende huid om trots op te zijn!

Kom kennis maken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hebben twee speciaal samengestelde kennismakingsbehandelingen.

    Meer informatie over onze behandelingen of producten?