Cellulite verminderen

Cellulite is een veel voorkomend probleem. Ongeveer 90% van de vrouwen laat tekenen zien van cellulite. Cellulite is een verstoorde stofwisseling van het bindweefsel, waarbij afvalstoffen niet meer goed worden afgevoerd. Oorzaken kunnen liggen in het eetpatroon, een genetische factor of een verstoorde hormoonbalans.

Er ontstaat opslag van vetten in de vetcellen en daarbij het vasthouden van water rondom de cellen. Naarmate deze vetcellen groter worden trekken de wanden van deze cellen aan het huidoppervlak waardoor deze vervormt. De bloedsomloop wordt belemmerd en toxines hopen zich op. Zo verschijnt de zichtbaarheid van cellulite en de onvermijdelijke sinaasappelhuid.

Er bestaan 3 vormen van cellulite

Vochthoudend cellulite
Het wordt veroorzaakt door de vasthouding van water vanwege een slechte bloed- en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de circulatie opnieuw op gang te brengen.

Vet cellulite
Dit type cellulite wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke afvoer van vetten moet worden gestimuleerd.

Vezel cellulite
Dit type is voor lange duur aanwezig, compact en vaak pijnlijk. Tevens is het de moeilijkste vorm om te verwijderen. Het is essentieel om het weefsel te versoepelen om vezel cellulite te overwinnen.

De oplossing om jouw benen & billen gladder te maken

LPG Endermologie werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel. De mechanische werking van de behandelkop activeert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert de afvoer van vetten. De huid zal verstevigen, gladder en veerkrachtiger zijn.

Verminder cellulite en geef je zelfvertrouwen een boost

Om cellulite effectief te bestrijden vindt de behandeling in kuurverband plaats. De intensiteit zal afhankelijk zijn van de reeds zichtbare cellulite. 

Een kuur zal bestaan uit minimaal 10- en maximaal 30 behandelingen. Daarna bezoek je 1 maal per maand ons instituut voor een onderhoudsbehandeling.

Tijdens een kosteloze intake bespreken wij met jou de geadviseerde kuurbehandeling.

Naast de behandeling adviseren wij

  • Dagelijks de huid te masseren met het intensief werkende LPG lichaamsserum
  • Voldoende beweging/sporten
  • Een gezond voedingspatroon
  • ScKin voedingssupplementen

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt en voelt de huid gladder en zachter

Lees meer over de behandeling

Of maak direct een afspraak

LPG ENDERMOLOGIE BINDWEEFSELBEHANDELING

100% natuurlijke huidverbetering, verstrakking en de behandeling om cellulite effectief aan te pakken.

Wil jij graag cellulite verminderen?