Kennismaking

Kom kennismaken met ons

Een mooie en gezonde huid start met een intake en deskundig en persoonlijk advies!

Er bestaan 2 kennismakingsbehandelingen

De huid op de juiste manier verzorgen is de basis voor een mooie en gezonde huid. Binnen ons advies houden we rekening met uw wens en huidbehoefte, het seizoen en eventuele lichamelijke gesteldheid.

Huidverzorging € 90,-

Iedere huid verdient een goede verzorging welke start met 2 maal daags reinigen, beschermen, voeden en hydrateren. Verwen de huid daarnaast regelmatig met een bezoek aan ons instituut.

“Wanneer je start met 3 door ons geadviseerde producten ontvang je een aantrekkelijke korting op jouw eerstvolgende behandeling.”

Huidverbetering / -verjonging € 125,–

We kunnen de tijd niet stilzetten maar door middel van een combinatie van de juiste thuisverzorging, behandelingen met eventueel apparatuur en de juiste levensstijl kunnen we de huidleeftijd en huidconditie op een positieve manier beïnvloeden.

De huid verbeteren of verjongen vergt een intensievere aanpak. Tijdens de kennismakingsbehandeling laten wij ervaren wat de mogelijkheden zijn passende bij jouw huidwens en huidconditie. Echter neemt het verbeteren en/of verjongen langer tijd in beslag.

Door een optimale samenwerking creëren we samen de mooiste versie van jou!

“Wanneer je start met 4 door ons geadviseerde producten ontvang je een aantrekkelijke korting op jouw eerstvolgende behandeling.”

Bezoek je ons huidinstituut voor de eerste keer dan starten wij met een kennismakingsbehandeling. Voor dit moment reserveren wij ruim anderhalf  uur.

De kennismaking bestaat uit een:

  • Intakegesprek
  • Professionele huidscan
  • Deskundig advies op maat
  • Op jouw huid afgestemde behandeling

Heb je vragen over de kennismakingsbehandelingen?