Soft Laser

Wat kan soft laser voor jouw huid betekenen?

De Pascaud soft laser is een niet–invasieve laser techniek. Door deze soft laser op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor het beter functioneren van de cellen.

De energie die ontstaat wanneer een huid met soft laser licht wordt behandeld zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid maar remt ook het tempo van het natuurlijke verouderingsproces. 

De huid hervindt en behoudt een nieuwe balans.

Over de behandeling

Bij de Pascaudlite soft laser wordt er minimale energie afgegeven aan de cel waardoor de cel geprikkeld wordt om de stofwisseling te bevorderen. De laser laadt de energie in onze cellen op. Het gevolg: versteviging en lifting van het gelaat en minder wallen onder de ogen.

Het uiteindelijke resultaat wat we met de soft laser willen verkrijgen is niet gebaseerd op een eenmalige behandeling maar wordt in kuurvorm ondergaan. Een kuurverband van 5 weken zorgt voor een zeer lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat maar zelfs na één behandeling is er een duidelijke verbetering zichtbaar!

Voor wie is de behandeling

Soft Laser huidtherapie is voor iedereen die via een natuurlijke wijze de huid nieuwe energie wil geven en het verouderingsproces wil vertragen. 

Een soft laser kuur wordt ingezet bij:

  • Verstevigen gezicht
  • Vochtwallen onder de ogen verminderen
  • Versnellen van de collageenproductie
  • Vochtophoping gezicht verminderen
  • Acné verminderen
  • Overhangende oogleden verminderen
  • Ontspannende behandeling

Aanvullende informatie

Het resultaat wat we met de soft laser willen verkrijgen is niet gebaseerd op een eenmalige behandeling, maar wordt in een kuurvorm ondergaan. 

Een kuurverband van 5 – 10 weken zorgt voor een lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat. Maar … zelfs na 1 behandeling is er een duidelijke verbetering zichtbaar!

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de huid tijdens de kuurperiode en na de behandeling met onze aanbevolen thuisproducten verzorgd blijft. 

Onze aanbevolen ScKin supplementen kunnen een extra aanvulling vormen die de huidconditie en het resultaat aanzienlijk bevorderen.

Benieuwd of deze behandeling wat voor jou is?

Benieuwd naar deze behandeling?