HydraFacial Experience 13 mei

hydrafacial event 13 mei

Ervaar Hydrafacial en laat je verrassen

Vrijdag 13 mei staat  in het teken van Hydrafcial.

Hydrafacial is de absolute winnaar op het gebied van huidverbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Wist je dat hydratatie de basis is van een gezonde en mooie  huid?

Samen met de beste voedende ingrediënten garandeert HydraFacial jou in 30-60 minuten ”The best skin of your life” 

Voor wie is de HydraFacial Experience en wat bieden wij jou?

  • Vrijdag 13 mei is tussen 13-19u onze HydraFacial expert aanwezig. Geïnteresseerden in high end huidbehandelingen kunnen dan kennis maken met HydraFacial en deze beleven & ervaren.
  •  Tijdens deze Experience dag kun je de Hydrafacial ervaren tegen een zeer aantrekkelijk tarief! Voor slechts €149,-  ontvang jij een exclusieve HydraFacial Experience Treatment.
  • Ben je na de kennismaking met Hydrafacial ook zo enthousiast als wij en boek je direct je volgende afspraak in juni? Dan ontvang je bij een  Hydrafacial de luxe ter aanvulling  de hals & het decolleté cadeau!
  • Heb jij de HydraFacial Treatment al bij ons mogen ervaren? Ook dan bieden wij jou dit aantrekkelijke voordeel! Reserveer op 13 mei een HydraFacial voor in de maand juni en ontvang ter aanvulling de hals & het decolleté geheel gratis.

Deze actie geldt enkel bij reservering op 13 mei en is eenmalig  te ontvangen.
Heb je interesse in de HydraFacial Experience Treatment? Contact ons dan telefonisch of per mail. Reservering via onze online agenda is niet mogelijk.