Heb jij last van zadeltassen of plaatselijk vet?

LPG Endermologie Woerden

LPG Endermologie, De natuurlijke oplossing tegen zadeltassen en/of plaatselijke vetophopingen.

Heb jij ondanks sporten en/of diëten last van plaatselijk vet op de benen, armen, dijen en/of buik? In ons Instituut bieden wij de nieuwste generatie LPG Endermologie welke op een veilige en gecontroleerde manier jouw vetophopingen en cellulite helpt verminderen en de huid verstrakt.
Deze 100% natuurlijke en pijnloze stimulatie reduceert vet volume en verstrakt contouren.

De verbranding van plaatselijk vet wordt op een natuurlijke pijnvrije manier gestimuleerd. Fibrotisch weefsel wordt soepeler gemaakt waardoor de huid minder gevoelig wordt.

OORZAAK ZADELTASSEN EN PLAATSELIJK VET

Zelfs in een tijd dat het mode is om meer ‘curves’ te hebben is het niet voor iedereen prettig. Naast dat het esthetische als frustrerend kan worden ervaren, kan het ook gepaard gaan met pijn. Zadeltassen zijn plaatselijke vetophopingen aan de zijkant van de bovenbenen en rondom de heupen. Deze kunnen heel hardnekkig zijn. Ook vrouwen die van nature slank zijn, kunnen te maken krijgen met dikke bovenbenen. Zadeltassen zijn er in vele vormen, van subtiel tot heel aanwezig. Het hebben van zadeltassen is enerzijds genetisch bepaald maar wordt ook beïnvloed door voeding en beweging.

Zadeltassen zijn plaatselijk wit vet, ook wel resistent vet genoemd. Dit vet dient als opslagplaats in het lichaam. Wit vet is ongezond vet. Het verschil tussen energie inname en wat je verbruikt is te groot, waardoor witte vetcellen toenemen en verbranding lager is. Bruin vet daarentegen is actief vet en een energiebron. Deze vet soort functioneert als thermostaat voor het lichaam. Energie (Kcal) wordt door deze vetcellen omgezet in warmte.

Je kunt er voor zorgen dat witte vetcellen afnemen en bruin vet toeneemt door sporten en gezond eten. Maar plaatselijk kan er een disbalans zijn waardoor je zelf geen invloed hebt op waar het vet volume afneemt.

Hoe werkt de behandeling?

De 100% natuurlijke, niet-agressieve en non-invasieve endermologie techniek pakt meerdere indicaties gelijktijdig aan. Het weefsel in de diepere lagen van de huid wordt aangepakt waardoor zowel vetophopingen, verslapping en cellulite tegelijkertijd behandeld worden. LPG activeert vetcellen (adipocyten) en gebruikt mechanische stimulatie om de natuurlijke lipolyse te stimuleren en huid te verstevigen. Wit vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als bruin vetweefsel.

De LPG behandelingen werken diep door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te krijgen.
Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald. Je kunt het zien als een echte workout voor de huid, waarbij deze prettige massage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen?

Wil jij strakker en slanker de zomer in? Reserveer dan nu een kosteloze intake en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.