AYUNA

Geen huid of persoon is hetzelfde en mede daarom werken we bij Huidinstituut Karin met verschillende exclusieve en hoogwaardige productlijnen. Om het beste resultaat te behalen kijken we samen met jou welk product voor thuis en tijdens de behandeling het beste aansluit bij jou als persoon, huidwens en eventuele huidbehandeling.

Eco Luxury Skincare, less is beauty

Het Spaanse Ayuna, een uniek concept van huid-vasten. Door de huid alleen te geven wat nodig is en het overtollige te schrappen, reageert het lichaam direct door zelf te herstellen en regenereren.

Ayuna is toegewijd om schoonheid simpel te maken en spreekt over Well-Aging: een moderne benadering van schoonheid, met een positieve levensstijl om op een mooie en elegante manier ouder te worden. Geïnspireerd op het eeuwenoude vasten geeft Ayuna de huid alleen dat wat zij nodig heeft.

Eco en natuurlijk zonder het gevoel van luxe te moeten opgeven.

Eenvoud, luxe en een heerlijke geurbeleving van essentiële oliën zorgen voor een unieke beleving van huid en geest.

Ayuna behandelingen

Voorafgaand aan de Ayuna behandeling wordt aandacht besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor jouw persoonlijke huidbehoeften en wensen. De producten en behandelingen kunnen worden ingezet bij zichtbare huidveroudering maar ook preventief om de huid stralend en jong te houden. Ayuna is voor vrouwen en mannen die zichzelf een ultieme beleving gunnen samen met het hoogst haalbare op het gebied van huidverzorging en  huidverjonging.

Less is Beauty Beautyfulness… Tijdens de behandeling ervaar je een aangename ontspanning, prettige geuren en een verrassend eindresultaat. De huid zal er helder, fris en egaal uitzien. De huid is gevoed en  gevoeligheden verminderen voelbaar en zichtbaar.

Waarom Ayuna?

100% natuurlijk met biologische ingrediënten, zonder parfum en geen kleurstoffen maar wel een direct voelbaar en zichtbaar resultaat.

  • Pure, schone, effectieve en veilige cosmetica
  • Well Aging
  • Tijdloos en leeftijdloos
  • Duurzaam
  • Voor mannen en vrouwen
  • Voor alle huidtypen
  • Groen, natuurlijk en luxe
  • Resultaat en een unieke geurbeleving
“Benieuwd welk product voor jou geschikt is? Wij adviseren graag.”

Reserveer hier jouw Ayuna treatment