Bij Huidinstituut Karin bieden wij Youngblood Mineral make-up. Youngblood is gemaakt uit natuurlijk, zuivere minerale en pigmenten. Het geeft uw huid een mooie uitstraling en natuurlijke glans. Het droogt de huid niet uit en laat deze ademen.
Naast de mooie uitstraling heeft het product een verzorgende werking op de huid.
Daarnaast zeer belangrijk, Youngblood is niet getest op dieren.

De producten hebben een verzachtende en verzorgende werking op de huid. Ze zijn daarnaast zeer zuinig in gebruik en hebben een lange houdbaarheidsdatum. Een mooie dekkende werking met een natuurlijke look. Er is een ruim assortiment met losse, compacte en vloeibare producten. Deze kunnen naar wens worden gecombineerd.

Omdat de producten van Youngblood geen schadelijke geur-, en kleurstoffen bevatten zijn ze geschikt voor de meest gevoelige en allergiegevoelige huiden. Ook voor huidproblemen als rosacea, acne, pigmentatie, zonschade, gesprongen adertjes is de make-up zeer geschikt.
Na een intensieve behandeling als een peeling of needling mag deze natuurzuivere make-up direct op de huid aangebracht worden.

 

Nieuwsgierig naar deze mooie make-up? Kom een keer langs voor advies en/of onze Youngblood mineral make-up te proberen op uw huid.