Vet verminderen

Verantwoord vet verliezen

Het is voor veel mensen herkenbaar dat ondanks een gezonde leefstijl, dieet en sporten, het vaak niet lukt om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Via een verantwoordelijke en innovatieve behandelwijze bieden wij nu de oplossing voor een strakker en slanker lichaam.

Via inventieve technieken als Cryolipolyse en LPG Endermologie is het mogelijk om op een veilige manier probleemzones te ontdoen van overtollige vetcellen. Een positief bijkomend effect kan zijn dat naast het verminderen van ongewenst vet ook de lichaamsomtrek enkele centimeters afneemt.

Waar kunnen we vet reduceren:

 • Buik & Taille
 • Armen & Benen
 • Billen
 • Rug

  Met Cryolipolyse bieden wij een verantwoorde en innovatieve behandelwijze voor het afbreken en reduceren van hardnekkige vetophopingen en zo lichaamscontouren terug te krijgen. Cryolipolyse verstevigt niet de huid maar dit kan door een gezond en actief leven voor een deel zelf bereikt worden. 

  Niet ieder lichaamsdeel komt echter in aanmerking voor het reduceren van vetophopingen middels Cryolipolyse. Onze LPG Endermolgie behandeltechniek biedt hier een uitstekend opzichzelfstaand alternatief maar kan ook een aanvulling zijn op de Cryolipolyse. LPG Endermolgie helpt om een verslapte huid aanzienlijk te verstevigen en de afvoer van vetcellen extra te stimuleren.

  Het vaststellen wat het beste behandelplan voor jou is doen wij in goed overleg en met behulp van een geheel kosteloze intake die altijd aan onze behandelingen vooraf gaat.

  Nieuwsgierig naar ons lichaamsconcept?