Maak je immuunsysteem sterk en verhoog je weerstand

 

Bestel hier jouw voordeel pakket

In ons instituut werken wij altijd aan inside-outside beauty. Voor het hoogst haalbare resultaat van een behandeling en een stralende huid is een zo gezond mogelijk lichaam nodig. Het gebruik van supplementen kunnen we hierbij zeker een must  noemen.

Altijd, maar zeker in deze periode is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! Een sterk immuunsysteem zorgt voor een hogere weerstand en beschermt jou dus beter tegen ziekteverwekkers. Het corona virus is een onbekend virus voor ons lichaam, hierdoor hebben nog maar zeer weinig mensen antistoffen opgebouwd. Je bent daardoor afhankelijk van hoe gezond jouw immuunsysteem reageert. Sommige mensen krijgen lichte klachten/symptomen en andere intens.
Bewegen, gezonde voeding, voldoende slaap, suppletie in de juiste dosering is nu hetgeen wat jouw immuunsysteem versterkt. Maak je immuunsysteem sterk en werk preventief. Bescherm jezelf met effectief werkende extra suppletie in een hoge dosering.

Waarom onze ScKin Nurtition supplementen?

ScKin Nutrition is puur, zuiver, vegan en vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld.
Het is een voedingssupplement en biedt mogelijkheden voor o.a.: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detox, hormonale-disbalans, stressklachten, immuunboost, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid.

Om jou optimaal te kunnen ondersteunen in het behouden en versterken van een gezonde weerstand hebben wij speciale voordeel pakketten samengesteld!

Welke supplementen zitten er in ons voordeelpakket?

Super Greens+
Deze superboost is in te zetten als multivitamine, detox product, hormoonbalans, stress, energie. Een anti-oxidanten boost met vele extra’s.

Omega+
Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagd ontstekingen. Daarnaast zorgt visolie voor een goede doorlaatbaarheid van de celwand. Jouw supplementen worden dus optimaal opgenomen.

Vitamine C+
Een unieke hoge dosering ontzuurde en aan een calcium geboden vitamine C. Een goed opneembare vorm en zoals het ook in de natuur voorkomt.

 

Optimale weerstand voordeel pakketten

  • Super Greens+ / Omega+ / Vitamine C+
    € 193,– nu voor € 165,–
  • Super Greens+ / omega+
    € 135,– nu voor € 120.–
  • Omega+ / Vitamine C+
    € 118,– nu voor € 105,–
Bestel hier jouw voordeel pakket

 

*De supplementen zijn ook los van elkaar te verkrijgen! Momenteel ontvang je 10% korting op al onze producten en supplementen van ScKin Nutrition
*Binnen Woerden bezorgen wij kosteloos, hierbuiten rekenen wij € 4,50 verzendkosten.