Veilig afslanken door Cryolipolyse 

Ken je dat? Je eet gezond, sport regelmatig, kiest vaker voor de fiets in plaats van de auto, en toch krijg je die laatste vervelende vetrolletjes er niet af. Ieder lichaam kent zogenoemde probleemzones. Zones waarbij, na een periode van afvallen, de vetcellen maar niet weg lijken te gaan. Frustrerend? Huidinstituut Karin biedt dé oplossing voor plaatselijk vet verliezen.

 

Veilig en snel vet verliezen

De unieke methode Cryolipolyse maakt het mogelijk om zonder operatie probleemzones op het lichaam aan te pakken. Het is hét alternatief voor liposuctie en andere cosmetische behandelingen. Door het gericht bevriezen van vetcellen worden lichaamscontouren weer mooi zichtbaar. De Body-Wizard Cryolipolyse behandeling – ook wel freeze sculpting genoemd – is een innovatieve en wetenschappelijk* bewezen methode die het mogelijk maakt om plaatselijk vet te verliezen.

Wat is Cryolipolyse?

Tijdens de behandelingen wordt overtollig vet doelgericht gekoeld zonder daarbij de huid aan te tasten. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. Het omliggende weefsel rondom de vetcellen beschadigt niet en het vet wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. In tegenstelling tot liposuctie of andere cosmetische behandelingen hoeft er bij Cryolipolyse niet verdoofd te worden. Het is een veilige en pijnloze behandeling op specifieke lichaamsdelen waar afslanken gewenst is.

Resultaten van Cryolipolyse

Nadat de vetcellen zijn bevroren en gekristalliseerd, kunnen deze niet meer gevuld worden. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Op de specifieke lichaamszones wordt tot wel 25% van het vet afgebroken. Op natuurlijke wijze voert het lichaam het vet af tot 16 weken na de behandeling. Na ongeveer 5 weken kan het eerste resultaat al zichtbaar zijn. In gemiddeld 3 behandelingen wordt het gewenste figuur bereikt, afhankelijk van de lichaamsbouw en wensen. Voor een duurzaam resultaat wordt een gezonde levensstijl geadviseerd. Een dieet of voedingsplan is niet nodig maar kan, net als sporten een goede aanvulling zijn om het gewenste resultaat te vergroten.

Cryolipolyse in Woerden

Huidinstituut Karin heeft de benodigde licentie voor het aanbieden van de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling. Voor de exclusieve behandeling is het huidinstituut in het bezit van de nieuwste apparatuur en technieken. Meer weten over de unieke behandeling en onze interessante septemberactie? Lees hier meer over Body-Wizard Cryolipolyse

 

*Cryolipolyse is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door dr. Manstein en dr. Anderson van de Harvard Medical School.