Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 45 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op ùw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen. Mogelijk is om het effect van deze behandeling te versterken door aanvulling van de Marmatrix maskers. Marmatrix is een masker van hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (algen /zeewier).

Fase 1 : Intensieve reiniging

Fase 2 : Retinol

Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3 : Enzymen

Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4 : Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5 : Kaviaar

Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

De treatment is een mooie behandeling om te combineren met alle ander Pascaud behandelingen. Het kan zijn ter voorbereiding of om een intensiever resultaat te verkrijgen. Ook kunt u deze behandeling intensiever maken dmv het gebruik van LED licht!

Terug naar Pascaudbehandelingen