Dit is een milde peeling waarbij u geen vervelling krijgt en ook mogelijk om tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De fruitzuur peeling lost dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd  evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort fruitzuur peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wilt waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Of als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (roker) huid en elasticiteit afname.

De fruitzuurpeeling is zeer goed te combineren met de Professional treatment   Mesotherapie.  LED licht

 

24 dagen Ampullenkuur, in 1 maand een nieuw jasje

De 24 dagen ampullen kuur van Pascaud is een kuur om uw huid een nieuw jasje te geven. Gedurende 24 nachten gebruikt u ipv de nachtverzorging een ampul. De kuur wordt afgestemt op uw huidtype en huidconditie. Na enkele dagen merkt u reeds opzienbarende effecten van de werkstoffen. Voor een nog beter effect kunt u deze kuur combineren met een fruitzuurpeeling en de Mesotherapie.

  • Retinol stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen
  • AHA  verwijdert dode huidcellen
  • Caviar een optimale voeding voor de huid

 

Terug naar pascaudbehandeling