pascaudOf het nu gaat om verstrakking van de huid, verminderen van rimpels, het verbeteren van wallen of huidstructuur. Het unieke Pascaud Anti-Ageing concept bij Huidinstituut Karin vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Pascaud Anti-Ageing verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen.
Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, volgt een persoonlijke huidanalyse. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen.

Het Pascaud concept staat voor schoonheid en verbetering van de huid aan de binnen en buitenkant. Schoonheid van buiten naar binnen met behulp van krachtige cosmeceuticals voor thuis en behandelingen in het instituut. Schoonheid van binnen naar buiten met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals.

Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking, voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Deze natuurzuivere supplementen helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.