Huidinstituut Karin is een professioneel huidinstituut waar u terecht kunt voor al uw vragen en behandelingen rondom huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Eigenaar Karin Welling had als droom een huidinstituut te openen waar al bovengenoemde problemen en wensen geadviseerd en behandeld konden worden. Na een carrière als gespecialiseerd verpleegkundige en het in 1998 behaalde vakdiploma schoonheidsverzorging is Schoonheidssalon Karin ontstaan. In de schoonheidssalon zijn er de afgelopen jaren vele ontwikkelingen en specialisaties bijgekomen. Er is meer dan goede schoonheidsverzorging! Door al deze ontwikkelingen is per januari 2012 Schoonheidssalon Karin  vernieuwd in Huidinstituut Karin.

In ons instituut is het uitgangspunt: Alleen de beste producten en de beste methodes op het gebied van huidverzorging en huidverbetering die er bekend zijn! Producten en methodes die niet alleen op het bovenste dode huidlaagje inwerken maar die inwerken op de levende huidlaag en daardoor een langdurig resultaat hebben. De producten en techniek mogelijkheden van huidinstituut Karin hebben een wetenschappelijk bewezen verjongende en verbeterende werking op de huid.

Heeft u behoefte aan advies, ontspanning of huidverzorging maakt u dan een afspraak voor uw wenselijke behandeling.

Wilt u de huid intensief verbeteren en/of verjongen maakt u dan gerust een afspraak om te bespreken wat uw wensen zijn zodat wij vrijblijvend een plan kunnen maken voor een programma dat het beste bij uw huidtype en wensen aansluit.

Huidveroudering kan niemand stilzetten, maar met de juiste behandelingen en producten kan de klok wel jaren terug gezet worden! Het resultaat is een stralende huid om trots op te zijn op alle leeftijden!

Graag tot ziens in mijn praktijk!