12,5 jaar Huidinstituut Karin

Vrijdag 15 november tussen 12:00 en 20:00 uur staat in het teken van ons 12,5 jarig bestaan en de aankomende feestdagen. Een dag vol acties en activiteiten voor onze gewaardeerde klanten en uiteraard ook alle belangstellenden voor ons instituut.

Wil jij graag eens een kijkje nemen in ons instituut, heb jij een specifieke huidwens of een huidprobleem of zou je willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid?

Kom onder het genot van een glaasje bubbels kijken en genieten in ons instituut. We bieden deze dag een aantal gratis en/of scherp geprijsde behandelingen en de mogelijkheid om een kijkje in jouw huid te nemen.

Kom gezellig langs in ons sfeervolle instituut en profiteer van een gratis Observ huidscan inclusief een huid- of lichaamsadvies.

Kerstinspiratie en volop korting!

  • Een cadeau om hem of haar te verwennen
  • Luxe cadeau’s of een persoonlijk samengesteld pakket voor een top huid- / body verzorging
  • Mooi ingepakte cadeaubonnen vanaf € 10,-.
  • Profiteer van een stapelkorting op al onze producten : standaard 10% korting, bij aankoop van 2 of meer producten 15%.
    M.u.v. onze actiepakketten en Youngblood make-up
    * Kortingen alleen op 15 november

Special treatments van de dag!

Voor deze dag hebben we aantal speciale activiteiten waarvoor je vooraf dient te reserveren:

La Colline Experience Treatment

Ervaar een direct zichtbare huidverjonging met een intens ontspannende beleving bij onze La Colline Expert. Zij laat je geheel kosteloos kennis maken met onze hoogwaardige behandeling en producten van La Colline. Dit aanbod geldt voor nieuwe bezoekers van ons instituut of bestaande cliënten die La Colline graag willen ontdekken of herbeleven.

Ontdek LPG Endermologie
Jouw huid verjongen en verstevigen via 100% natuurlijke celstimmulatie, cellulite reduceren, vet verminderen en de huid verstevigen? Ervaar dan nu de ontspannende en resultaatgerichte LPG bindweefsel en lipomassage voor gelaat of lichaam. Wil jij LPG ontdekken en ervaren? Profiteer dan nu van onze spetterende actie. Reserveer onze kennismakingsbehandeling voor slechts € 29,50 i.p.v. € 45,00

Reserveer hier jouw La Colline Experience Treatment

Reserveer LPG Endermologie gelaat of lichaam

We zien uit naar je komst en ontvangen je graag met een hapje en een drankje in een magische kerstsfeer.