DR. HOWARD MURAD…dermatoloog en apotheker uit Amerika die uitgaat van de “Inclusive Health” levensstijl voor een egale, stralende en gezonde huid. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld, beter bekend als de “MURAD GLOW”

Alle Murad producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten van een mooie huid worden bereikt door een Inclusive Health levensstijl. Het combineren van resultaat gerichte producten met een emotioneel positieve kijk op het leven zorgt voor een mooie uitstraling.

Murad gezichtsbehandeling

Wil je ontspanning, de huid verbeteren en af van een huidprobleem? De Murad behandeling is een totale Inclusive Health methode waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Er is geen standaard behandeling.
De producten die tijdens de behandeling gebruikt zullen worden kiezen we op dat moment uit. Een belangrijk onderdeel is de “Murad peeling”. De peeling en andere actieve werkstoffen worden gekozen naar aanleiding van het huidtype, de huidbehoefte en uw huidwens. U geeft uw eerste en tweede prioriteit aan, hier stemmen wij de gehele behandeling op af.
Tijdens de behandeling ondervind u een aangename ontspanning, prettige geuren en een verrassend eindresultaat.

Voor wie is de Murad behandeling?

De Murad gezichtsbehandeling is voor iedereen geschikt. Herken je jezelf in onderstaande punten is deze behandeling een echte aanrader.

  • (fijne) lijntjes / diepere rimpels
  • Ouderdomsvlekjes, pigment en oneffen structuur
  • Verlies van natuurlijke “glow”
  • Snel onzuiverheden
  • Een droge, trekkerige huid
  • Verlies van stevigheid  of verslapte huid
  • Wil je preventief huidveroudering tegen gaan
  • Grove huidstructuur
  • Rode, gevoelige / geïrriteerde huid

Resultaten

De huid bereikt een optimale activiteit. De celdeling wordt gestimuleerd en de huid ontvangt mooie werkstoffen waardoor je zowel op korte als op lange termijn (tot 3 weken na de behandeling) nog kunt profiteren van een zachte, mooie huid met een frisse en gezonde uitstraling.

Murad menu

Afhankelijk van de intensiteit stellen we een behandeling samen. Een intensere behandeling bestaat uit meerdere op elkaar afgestemde peelings en bijzondere intensieve werkstoffen.