Een mooie huid van binnenuit!

Als je meer wilt bereiken met huidverzorging, je energiek en vitaal wil voelen zijn de supplementen van de Beauty Supps een waardevolle toevoeging. Voor een mooie gezonde huid is naast huidverzorging en gezonde voeding ondersteuning van binnen uit essentieel. Een aanvulling met suppletie is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Onze intensieve en drukke levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant. Daarnaast zijn Beauty Supps een belangrijke ondersteuning bij intensieve huidverbeterende- en huidverjongende behandelingen.

De Beauty Supps zijn supplementen die ondersteunend werken op onze dagelijkse voeding. Ze zijn ontwikkeld door een team van o.a een voedingsmiddelen technoloog en een medisch bioloog die de wetenschappelijke onderzoeken overal ter wereld nauwgezet volgen.
De supplementen geven een optimaal resultaat doordat ze met grote zorg en kennis zijn samengesteld en biologisch identiek zijn. De werkstoffen worden door ons lichaam herkend en optimaal opgenomen.

Veilige supplementen

Suppletie van de Beauty Supps worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De regelgeving, zuiverheid en hygiëne behoort in Nederland tot een van de strengste in Europa.

Waarom supplementen?

Studies hebben aangetoond dat onze voeding tegenwoordig niet meer voldoende vitamines en mineralen bevat en suppletie zeker een waardevolle aanvulling is. Groente, vlees en fruit bevat, door o.a snelle productie, niet meer de hoeveelheid voedingsstoffen als vroeger.
Daarnaast is onze levensstijl druk en veeleisend waardoor het altijd lukt om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.
Als we gaan kijken naar de focus “huidverbetering” heeft onze huid hulp nodig om zich optimaal te kunnen gedragen, verbeteren en herstellen.

Als u in ons Instituut een vorm van huidverbetering of huidverjonging zou willen ondergaan kijken we goed naar de wenselijk aangevulde voedingsstoffen passende bij uw huid, levensstijl en behandelwens.
Daarnaast kunnen wij u adviseren een oplossing te vinden bij bepaalde huidaandoeningen of uzelf gewoon wat energieker en vitaal te willen voelen.