Mesotherapie

Huid verjongende voedings-boost

Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. Een biologisch afbreekbare cocktail met 58 werkzame lichaamseigen stoffen zorgt voor een unieke huid verjongende voedings-boost. Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen.

Over Mesotherapie

Mesotherapie moet gezien worden als een complete huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren en de huid er jonger en energieker uit te laten zien

Via oppervlakkige micro-injecties wordt er een cocktail van onder andere vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

Voor wie en waarvoor is Mesotherapie bedoeld?

Mesotherapie is voor iedereen die bewust kiest voor algehele huidverbetering en huidverjonging en behoefte heeft aan:

  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
  • Minder fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Een vochtboost
  • Verfijning van de poriën
  • Verbetering van de huidstructuur

Hoe ziet een behandeling eruit

Fase 1: Reiniging en peeling voor het verwijderen van dode huidcellen en de toegankelijkheid van de huid optimaal te maken.

Fase 2: Toedienen voedings-boost door middel van micro-injecties (de Mesotherapie)

Fase 3: Aanbrengen van een Marmatrix vliesmasker om de huid te kalmeren en herstellen.

Aanvullende informatie

  • Voor het beste en een langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 4 tot 6 keer. Dit is afhankelijk van de huidwens en gewenste resultaat.
  • Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u de huid tijdens de kuurperiode en na de behandeling met onze aanbevolen thuisverzorging blijft verzorgen. Onze aanbevolen ScKin supplementen versterken de huidconditie en het resultaat aanzienlijk.
  • Mesotherapie kan worden toegepast op gelaat, hals en decolleté.

Benieuwd wat Mesotherapie voor jou kan betekenen?