ME-Line pigmentbehandeling

ME-Line hyperpigmentatie behandeling

Chronische zonschade, trauma, zwangerschap, hormonen maar ook krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Er wordt ook wel gesproken over hyperpigmentatie. ME-line is het enige merk ter wereld dat zich specialiseert in de behandeling voor hyperpigmentatie.

Over ME-Line

Voor de behandeling van “moeilijk pigment”, melasma (zwangerschapsmasker) of pigment dat moeilijk of niet op andere therapieën reageert, adviseren we de ME-line.

ME-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. 

Hiernaast werkt de behandeling ook sterk huidverjongend en zijn de resultaten verbluffend!

Voor wie is de behandeling

De ME-line behandelingen zijn voor iedereen een aanrader die pigment effectief wil aanpakken en zich samen met ons wil inzetten voor het behalen van een mooi resultaat.

De behandeling

Voorafgaande aan de behandeling vindt er eerst een intake plaats inclusief een huidscan. De ME-line is en kuur van ongeveer 4 maanden waarmee pigment drastisch verminderd kan worden. De kuur bestaat uit 2 maskerbehandelingen en moet worden ondersteund met bijpassende producten voor thuis. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met een of meerdere ME-line ID behandelingen (Microneedling therapie). De behandelingen vinden plaats om de 6 tot 8 weken.

Hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijk chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

Aanvullende informatie

Na de maskerbehandeling in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan pas daarna afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 30+.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur volgens voorschrift langzaam op te bouwen, zodat de huid kan wennen. Het is tevens belangrijk om de huid altijd goed te beschermen met een SPF.

Benieuwd naar deze behandeling?