LPG Endermologie® bindweefsel- en lipomassage bij Huidinstituut Karin

Een stevige huid, verminderen van vet en cellulite op alle lichaamsplaatsen waar jij zou willen.
De innovatie Endermologie behandeling maakt het mogelijk om via een 100% natuurlijke, veilige en pijnloze behandeltechniek de strijd aan te gaan tegen onesthetische tekenen zoals o.a. rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite.

Reserveer nu een kosteloze intake

voor een stevige huid, minder rimpels, strakke lichaamscontouren of de aanpak van cellulite

 

Wat is LPG Endermologie?

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor mechanische stimulatie van de cellen in de huid. 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek maakt het mogelijk om via een 100% natuurlijke, veilige en pijnloze methode slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren.
Een gecontroleerde en effectieve bindweefselmassage en lipomassage.

Endermologie wordt voor zowel therapeutisch als esthetische doeleinden gebruikt en verhelpt verschillende huid-, bindweefsel- en doorbloedingsproblemen.
Endermologie biedt de oplossing voor cellulite, huidverslapping en plaatselijke vetophoping. Naast gezonde voeding en voldoende beweging behoort het verkrijgen van een mooi silhouette op korte termijn tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft in de LPG Endermologie behandeling is een intake noodzakelijk. Deze intake is kosteloos.

 

LPG Endermologie gelaat:LPG gelaat

De behandeling werkt als echte fitness voor de huid. De cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om de productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) actief te houden en / of te maken. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, preventief en bij zichtbare tekenen van huid-veroudering / -verslapping.

We kunnen:

  • Rimpels vullen / verminderen in het gelaat, hals, decollete, en handen
  • Huidteint verhelderen
  • De huid verstevigen
  • Dubbele kin verminderen
  • Optimale ontspanning

“Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie”

 

Endermologie lichaamLPG Endermologie lichaam:

Endermologie is een unieke vorm van bindweefselmassage. De nieuwste en gepatenteerde methode werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en de huidkwaliteit (stevigheid). De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, preventief en bij zichtbare tekenen van huid-veroudering / -verslapping. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en verbetert de afvoer van afvalstoffen.

We kunnen:

  • Vet afbreken, o.a. bij delen als rug, armen, buik, taille
  • Cellulite verminderen
  • De huid verstevigen
  • Zware en pijnlijke benen verlichten
  • Ontspanning

“Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie”

 

Cellulite en LPG Endermologie

Cellulite is een veel voorkomend probleem. Ongeveer 90% van de vrouwen laat tekenen zien van cellulite.
Cellulite is een verstoorde stofwisseling van het bindweefsel, waarbij afvalstoffen niet meer goed worden afgevoerd. Oorzaken kunnen liggen in het eetpatroon, genetische factor of een verstoorde hormoonbalans. Er ontstaat opslag van vetten in de vetcellen en vasthouden van water rondom de cellen. Naarmate deze vetcellen groter worden trekken de wanden van deze cellen aan het huidoppervlak waardoor deze vervormt. De bloedsomloop wordt belemmerd en toxines hopen zich op. Zo verschijnt de zichtbaarheid van cellulite en de onvermijdelijke sinaasappelhuid.

Endermologie  werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel. De mechanische werking van de behandelkop activeert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert de afvoer van vetten. De huid zal verstevigen, gladder en veerkrachtiger zijn.

 

Voor wie is Endermologie bedoeld?

Endermologie is een doeltreffende methode om beter in je vel te zitten voor mannen, vrouwen, jong of oud.
Voor iedereen die preventief en / of bij zichtbare tekenen zijn / haar huid structureel wil verbeteren of bij vermoeide benen.

Het is geschikt voor vele huidtypes waaronder een verslapte huid, rimpels, slechte doorbloeding, verklevingen, littekens, vetophopingen en een vertraagde lymfestroom.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en wanneer is er resultaat merkbaar?

GelaatEndermologie ogen
Het aantal behandeling is afhankelijk van de indicatie en het doel wat u voor ogen heeft. De verwachtingen en haalbaarheid worden tijdens het intakegesprek doorgenomen. De keuze kan bestaan uit de aanpak van probleemzones of een uitgebreide gezichtsbehandeling. Daarnaast kan Endermologie een toevoeging zijn binnen uw favoriete behandeling.

Resultaat is na een eerste behandeling al zichtbaar. De huid zal er helder, stralend en minder vermoeit uitzien. Daarnaast is deze steviger met zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.
Voor langdurig  resultaat en de aanpak van zichtbare tekenen van huidveroudering adviseren wij een kuur van 10-15 behandelingen.

Bij een gezichtsbehandeling dien je zonder make-up naar ons instituut te komen

 

 


Lichaam
Het aantal behandeling is afhankelijk van de indicatie en het doel wat u voor ogen heeft. De verwachtingen en haalbaarheid worden tijdens het intakegesprek doorgenomen. Voor een optimaal resultaat raden wij 10-20 behandelingen aan in kuurvorm. Belangrijk is om naast de behandelingen een gezonde leefstijl aan te houden. Gezond eten en lekker bewegen. Wanneer nodig of wenselijk kunnen wij hierin adviseren.

vanaf de eerste behandeling zal de huid al zachter, gladder en strakker aanvoelen. De benen voelen lichter en vetophopingen minder compact. Na iedere behandeling zullen de resultaten meer zichtbaar en merkbaar worden. Voor een blijvend resultaat adviseren wij een maandelijkse onderhoudsbehandeling of een verkorte herhalingskuur.

Endermowear LPG®

De eigen Endermowear LPG is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de behandeling. Deze kleding is licht, ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een goed comfort tijdens de behandeling. De LPG Endermowear wordt eenmalig aangekocht voor een bedrag van € 20,–

 

LPG Endermologie en Body-Wizard Cryolipolyse

Met onze Body-Wizard techniek voor Cryolipolyse bieden wij een verantwoorde en innovatieve behandelwijze voor het afbreken en reduceren van hardnekkige vetophopingen en de lichaamscontouren terug te krijgen. Cryolipolyse verstevigt niet de huid maar dit kan door een gezond en actief leven voor een deel zelf bereikt worden. Ter aanvulling hierop kan onze LPG Endermolgie behandeltechniek ingezet worden.

LPG Endermolgie helpt om een verslapte huid aanzienlijk te verstevigen en de afvoer van vetcellen extra te stimuleren. Niet ieder lichaamsdeel komt echter in aanmerking voor het reduceren van vetophopingen middels Cryolipolyse. Onze LPG Endermolgie behandeltechniek biedt hier een uitstekend opzichzelfstaand alternatief maar kan ook een aanvulling zijn op de Cryolipolyse. Het vaststellen wat beste behandelplan voor jou is doen wij in goed overleg en met behulp van een geheel kosteloze intake die altijd aan onze behandelingen vooraf gaat.

 

Reserveer nu een kosteloze intake

voor een stevige huid, minder rimpels, strakke lichaamscontouren of de aanpak van cellulite

Lees meer over Body Wizard Cryolipolyse