Direct zichtbare huidverjonging met la Colline

La Colline streeft ernaar om huidschade, aangericht door het voorbijgaan van de tijd te begrijpen.Visual LC

Een combinatie van wetenschap en technologie heeft geleid tot een een uniek complex die de kern van onze cel bereikt. Het CMAGE Complex zorgt ervoor dat de huidcel zich re-programmeert. De cel zal als gezonde cel gaan functioneren. Het CMAGE complex maakt La Colline zeer uniek. Het stimuleert de toevoer van zuurstof in de huidcel, verhoogt het hydratatie niveau in de huid en zal de huid optimaal beschermen.

Ervaar unieke wellness met direct zichtbare huid-verjongende resultaten!

 

La Colline behandel menu:

 

Focus treatment verslapping & verheldering…..Lift & Light

Lift your skin met de nieuwste behandelmethode om de doffe en vermoeide huid met verslapping en rimpels een oppepper te geven.Ook een prachtige behandeling voor verheldering bij pigmentstoornissen. Door een combinatie van stevige en liftende bindweefselgrepen ontvangt je huid een ultieme huidstimulatie met als resultaat een heldere, egale en gelifte huidtextuur.

60 min € 95.00

 

Focus treatment rimpels & hydratatie

Door middel van intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding en collageen gestimuleerd. De huid ontvangt heerlijke en krachtige werkstoffen zoals een collageen-vliesmasker waardoor de huid zal stralen als nooit tevoren. Het resultaat is een stevige en volle huid. Tevens een intensieve vocht boost voor de huid. De huid heeft een frisse uitstraling met minder zichtbare droogte lijntjes.

60 min € 95,00

 

Focus eye treatment

Deze La Colline behandeling legt de focus op de ogen met een verbluffend resultaat. Door een combinatie van exclusieve producten voor de ogen en een collageen eye-mask, samen met verschillende massages zoals drukpunten, petrisages en rolling technieken wordt de huid intensief gestimuleerd. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van lijntjes en rimpels rond de ogen en een ontspannen uitstraling.
Tijdens deze behandeling krijgt de gehele huid de aandacht en zal er beter en frisser uitzien maar de focus ligt op de ogen.

60 min € 95,00