Huidtherapie bij Huidinstituut Karin. 

Om u als klant de best mogelijke behandelingen te kunnen bieden voor uw huid werken wij samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale - Huidtherapeut J. VersteeghCosmetique totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

U kunt terecht voor de behandeling van:

  • Definitief ontharen, zowel donkere als lichte beharing
  • Couperose en rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Acne / acne littekens
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Littekenbehandeling
  • Kalknagels
  • Huidverstrakking

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt onze huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

Het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

Elos lasertechnologie

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt van 2 energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook grijze, blonde, rode of bruine. De haarzakjes worden in de huid door de energie vernietigd, zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien. ook maakt de behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van blank tot negroide huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentvlekken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is?

Vraag dan nu bij Huidinstituut Karin een gratis en vrijblijvend intake consult aan met onze huidtherapeute Juliette Versteegh van Cosmetique Totale. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht / wens geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Meer info op www.cosmetique-totale.nl

 

Reserveer hier een vrijblijvende en gratis intake t.w.v € 25,00
bij onze huidtherapeute