Dr. Murad

Geen huid of persoon is hetzelfde en mede daarom werken we bij Huidinstituut Karin met verschillende exclusieve en hoogwaardige productlijnen. Om het beste resultaat te behalen kijken we samen met jou welk product voor thuis en tijdens de behandeling het beste aansluit bij jou als persoon, huidwens en eventuele huidbehandeling.

Dr. Murad

Dr. Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules geven een gezonder en jeugdiger uitstraling. Hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten zorgen voor een prachtige huid en geven meer zelfvertrouwen. 

Dr. Murad producten garanderen een egale en stralende huid die resulteert in de bekende “Murad Glow”.

Wil je ontspanning, de huid verbeteren en af van een huidprobleem? Kies dan onze Dr. Murad behandeling! Je geeft zelf aan waar je prioriteiten naar uit gaan en hier stemmen we de gehele behandeling op af.

Dr. Murad behandelingen

Voorafgaand aan de Murad behandeling wordt aandacht besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor jouw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Hierbij kiezen we samen welke producten het beste voor jouw huid gebruikt kunnen worden tijdens de behandeling.

Afhankelijk van de benodigde intensiteit stellen we een behandeling samen. Een intensere behandeling bestaat uit meerdere op elkaar afgestemde peelings en bijzondere intensieve werkstoffen. Tijdens de behandeling ervaar je een aangename ontspanning, prettige geuren en een verrassend eindresultaat.

Dr. Murad is een echte aanrader!

Bij herkenning in één of meerdere onderstaande punten is onze Dr. Murad behandeling echt een aanrader en is geschikt voor iedereen!

  • Lijntjes (eerste tekenen van huidveroudering/rimpels)
  • Vlekjes en oneffen structuur
  • Verlies van de natuurlijke “glow”
  • Snel onzuiverheden
  • Preventieve huidveroudering
  • Grove huidstructuur
“Benieuwd welk product voor jou geschikt is? Wij adviseren graag.”

Reserveer hier jouw Dr. Murad treatment