Ervaar de kracht van gezonde koudgeperste groente- en fruitsappen.

Bij Huidinstituut Karin te Woerden staat een mooie gezonde huid onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Een huidprobleem, een huidwens of gewoon goed voor jezelf willen zorgen, daar kunnen we op vele manieren bij helpen.
Naast de hoogwaardige behandelingen, huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen zijn bij ons de sappen van Sapbar Vannu te verkrijgen. Een sapkuur met heerlijk smakende groente-, en fruitsappen op jouw eigen manier in te vullen. De detoxkuur van de Sapbar is fijn om te volgen en je kunt hem zo intensief maken als je zelf wenst. De sappen worden bevroren bij je thuis afgeleverd op een voor jou gewenst moment. Per dag haal je 5 sappen uit de vriezer of bewaar ze in de koelkast. Simpel, gezond en met een gegarandeerd succes!

Waarom een sapkuur?

Cold-pressed juices zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced.

Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken. Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

Je beter voelen en er beter uitzien.

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag hier meer informatie aan
of bestel jouw sapkuur