PROBLEEMZONES SLANKER EN STRAKKER MET CRYOLIPOLYSE

Het is voor veel mensen herkenbaar, ondanks een gezonde leefstijl, dieet en sporten lukt het vaak niet om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Via een verantwoordelijke en innovatieve behandelwijze bieden wij nu de oplossing voor een strakker en slanker lichaam.

 

VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN

De Body Wizard voor cryolipolyse is de nieuwste techniek om op een veilige manier uw probleemzones te ontdoen van overtollige vetcellen.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Op een vrijwel pijnloze en veilige manier wordt onderliggend vetweefsel in het behandelgebied nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Op de te behandelen zone wordt een gelpad geplaatst waarna de huid vacuüm wordt gezogen. De desbetreffende plek wordt gericht gekoeld waarbij de huid niet wordt aangetast. Door de blootstelling aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. De intens gekoelde vetcellen worden door het lichaam zelf afgevoerd en komen niet meer terug. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde zones niet weg krijgen.
Voorafgaande aan de behandeling ontvangt u een uitgebreide intake waarin we alles duidelijk bespreken en uitleggen.
U hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd. Uiteraard boekt u het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

Voor welke zones is Cryolipolyse geschikt?

Een behandeling wordt voornamelijk ingezet voor:

  • De buikzone
  • Love handles
  • Benen
  • Billen
  • Bovenarmen
  • Rug

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

 

 

 

 

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandeling tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd. Na de behandeling moet u thuis als nazorg een speciaal huid-verstevigend serum gebruiken voor een optimaal resultaat.

Tarief en actie

Prijs: € 175,– per behandeling (1 plaatsing)

Actie: Per plaatsingen nu € 98,–  i.p.v. € 175,–! Deze interessante actie verloopt van januari 2020 t/m april 2020

maak hier uw afspraak voor een persoonlijke intake

 

LPG Endermologie en Body-Wizard Cryolipolyse

Met onze Body-Wizard techniek voor Cryolipolyse bieden wij een verantwoorde en innovatieve behandelwijze voor het afbreken en reduceren van hardnekkige vetophopingen en de lichaamscontouren terug te krijgen. Cryolipolyse verstevigt niet de huid maar dit kan door een gezond en actief leven voor een deel zelf bereikt worden. Ter aanvulling hierop kan onze LPG Endermolgie behandeltechniek ingezet worden.

LPG Endermolgie helpt om een verslapte huid aanzienlijk te verstevigen en de afvoer van vetcellen extra te stimuleren. Niet ieder lichaamsdeel komt echter in aanmerking voor het reduceren van vetophopingen middels Cryolipolyse. Onze LPG Endermolgie behandeltechniek biedt hier een uitstekend opzichzelfstaand alternatief maar kan ook een aanvulling zijn op de Cryolipolyse. Het vaststellen wat het beste behandelplan voor jou is doen wij in goed overleg en met behulp van een geheel kosteloze intake die altijd aan onze behandelingen vooraf gaat.

Lees meer over LPG Endermologie