Cryolipolyse

Probleemzones slanker en strakker maken met Cryolipolyse

Veel mensen herkennen het volgende vast, want ondanks een gezonde leefstijl, dieet en sporten lukt het vaak niet om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Maar met Cryolipolise, een verantwoordelijke en innovatieve behandelwijze, bieden wij de oplossing voor een strakker en slanker lichaam.

Profiteer van ons vaste lage tarief van €125,- per plaatsing

Vet bevriezen = vet verliezen

De Body Wizard voor Cryolipolyse is de nieuwste techniek die op een veilige manier probleemzones aanpakt en het lichaam op een natuurlijke manier ontdoet van overtollige vetcellen.

Cryolipolyse

Bij Cryolipolyse koelt een non-invasieve applicator op een vrijwel pijnloze, veilige en nauwkeurige manier het onderliggend vetweefsel in het behandelgebied van het lichaam. Hierbij zuigt de invasieve applicator, na eerst het plaatsen van een gel-pad op een behandelzone, de huid daarna vacuüm. Vervolgens resulteert dit in een gerichte en effectieve koeling van de behandelzone, waarbij de huid door tussenkomst van het gel-pad niet wordt aangetast.

De blootstelling van vetcellen aan extreme kou zet een natuurlijk verwijderingsproces in gang, waarbij de gekoelde vetcellen afsterven. In de periode na de behandeling vindt de afvoer van deze vetcellen op een natuurlijke manier plaats. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam en wordt vervolgens de vetlaag van de behandelzone geleidelijk aan dunner. Hierdoor is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Voor wie

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zowel voor mensen die vetophoping in bepaalde zones niet weg krijgen als voor mensen die lichaamscontouren terug willen of verder willen accentueren.

Voorafgaande aan de behandeling ontvangt u een uitgebreide intake, waarin we alles duidelijk bespreken en uitleggen. U hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd na een behandeling. Uiteraard boekt u het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

Behandeling

Een behandeling is mogelijk zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per jaar evenals het thuisgebruik van een speciaal huid-verstevigend serum als nazorg en voor een optimaal resultaat.

Aanvullende informatie

Voor welke zones is Cryolipolyse geschikt?

Een behandeling wordt voornamelijk ingezet voor:

  • De buikzone
  • Love handles
  • Benen
  • Billen
  • Bovenarmen
  • Rug

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zijn na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Benieuwd welke behandeling voor jou geschikt is?