PROBLEEMZONES SLANKER EN STRAKKER MET DE BODY WIZARD

Het is voor veel mensen herkenbaar, ondanks een gezonde leefstijl, dieet en sporten lukt het vaak niet om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Via een verantwoordelijke en innovatieve behandelwijze bieden wij nu de oplossing voor een strakker en slanker lichaam.

 

VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN

De Body Wizard voor cryolipolyse is de nieuwste techniek om op een veilige manier uw probleemzones te ontdoen van overtollige vetcellen.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Op een vrijwel pijnloze en veilige manier wordt onderliggend vetweefsel in het behandelgebied nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Op de te behandelen zone wordt een gelpad geplaatst waarna de huid vacuüm wordt gezogen. De desbetreffende plek wordt gericht gekoeld waarbij de huid niet wordt aangetast. Door de blootstelling aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. De intens gekoelde vetcellen worden door het lichaam zelf afgevoerd en komen niet meer terug. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde zones niet weg krijgen.
Voorafgaande aan de behandeling ontvangt u een uitgebreide intake waarin we alles duidelijk bespreken en uitleggen.
U hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd. Uiteraard boekt u het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

Voor welke zones is Cryolipolyse geschikt?

Een behandeling wordt voornamelijk ingezet voor:

  • De buikzone
  • Love handles
  • Benen
  • Billen
  • Bovenarmen
  • Rug

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandeling tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd. Na de behandeling moet u thuis als nazorg een speciaal huid-verstevigend serum gebruiken voor een optimaal resultaat.

Profiteer in september van onze speciale lanceringsactie!

Te behandelen zone 1e behandeling 2e behandeling 3e behandeling Kuurprijs totaal
De buikzone (kleine buik) € 98,– €175,– €175,– € 448,–
De buikzone €196,– €350,– €350,– € 896,–
De ‘love handles’ €196,– €350,– €350,– € 896,–
De benen €196,– €350,– €350,– € 896,–
De billen €196,– €350,– €350,– € 896,–
De bovenarmen €196,– €350,– €350,– € 896,–
De rug €196,– €350,– €350,– € 896,–

*Bij de keuze / advies van 2 zones tarief €1792,–
*Bij de keuze / advies van 3 zones €2688,–

maak hier uw afspraak voor een persoonlijke intake

Voor een intake reserveren wij 45 minuten en kan op iedere gewenst moment. Bij afname van een kuur is de intake kosteloos. Anders brengen wij € 27,50 in rekening.