Alles wat jouw huid nodig heeft met Anti Aging op maat!

Wat jouw huid nodig heeft weten onze specialisten het beste. Soms weet je niet welke behandeling te kiezen maar wil je genieten met een stralend eindresultaat. Tijdens een anti aging op maat behandeling wordt er gewerkt met de beste producten en eventueel apparatuur om voor jouw huid het mooiste resultaat te behalen. Geen enkele behandeling is hierdoor hetzelfde. Voor iedere klant maken wij een behandeling op maat. Alle behandelingen hebben een tijdsduur tussen de 60 en 90 minuten. De intensiteit van de behandeling hangt af van jouw huidwens, huidleeftijd en huidconditie.

Stappenplan

  • Samen met de specialist wordt de huid-wens / probleem besproken
  • We bespreken jouw verwachtingen en onze mogelijkheden
  • We overleggen en adviseren de intensiteit
  • We bespreken het merk waarmee we de behandeling uitvoeren
  • Geniet van het resultaat en de deskundigheid

Wat is er mogelijk?

Tijdens de Anti Aging op maat behandeling zijn vele dingen mogelijk. Je kunt aangeven waar jij de focus op zou willen leggen zoals bijvoorbeeld op de ogen, hals, gelaat maar ook items als rimpels, pigment, verslapping, droge / vochtarme huid, modelleren van de wenkbrauwen kunnen een prioriteit zijn. Ontspanning en een oppepper met hierbij altijd een huid-verjongend en verbeterend resultaat zijn zeker niet weg te denken uit ons op maat concept.
Deze keuze is geschikt voor iedereen die op een hoog niveau voor de huid wil zorgen, alles wil doen om een stralende, gezonde en mooie huid te behouden en creëren. Tijdens de behandeling werken we met producten van Pascaud, La Colline en Murad. Daarbij gebruiken we eventueel apparatuur als Cold-laser en Led-Lichttherapie.

Anti Aging op maat merken:

Binnen het concept wordt gewerkt met de merken Pascaud, Murad en La Colline.

  • Pascaud, Expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti aging. Pascaud vult het gat tussen goede schoonheidsverzorging en de stap naar cosmetische ingrepen. Hoogwaardige producten, peelings en apparatuur zorgen voor unieke resultaten.
  • La Colline, Een unieke wellness beleving met direct zichtbare huidverjongende resultaten.
  • Murad, Unieke mogelijkheden in werkstoffen en peelings geven ontspanning en een oplossing op maat voor jouw huidwens / huidprobleem.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, de kostprijs van de behandeling wordt vooraf aangegeven en bepaald door de intensiteit van de behandeling.

Kan Anti Aging All op maat in kuurverband?

Ja dat kan. Voor het behalen van een bepaald resultaat bij een huidwens of huidprobleem kan een kuur worden aanbevolen. Een combinatie van de anti-aging all in one samen met een andere huid-verbeterende/-verjongende behandeling kan ook tot de mogelijkheden behoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Micro Diskneedling of Mesotherapie.

Tijdsduur en prijs

Alle behandelingen vinden plaats tussen de 60 en 90 minuten. De prijs en tijdsduur wordt bepaald door de huidwens, huidleeftijd, huidconditie, intensiviteit van de producten en apparatuur. We hanteren de tarieven van:
€  95,-
€ 117,-
€ 142,-

Maak hier jouw persoonlijke afspraak!