Acné adviesmiddag maandag 23 december

 

Acné is een verzamelnaam van onderling verschillende huidaandoeningen die te herkennen zijn aan het optreden van puistjes en een onzuivere huid. Dit huidprobleem ontwikkelt zich doorgaans in en rond de puberteit maar kan ook optreden bij volwassenen op een latere leeftijd.

Acné wordt veroorzaakt door verschillende factoren zoals hormonale schommelingen, medicatie, voeding etc.

Er kunnen zichtbare symptomen zijn zoals dikke rode ontstekingen en witte of zwarte mee-eters welke zich veelal bevinden op de rug, het decolleté het gelaat en de hals. Deze ontstekingen, al dan niet zichtbaar, kunnen ook als enorm pijnlijk worden ervaren en kunnen daarbij blijvende vlekjes en/of littekens achterlaten.

Bij Huidinstituut Karin kunnen we acné en eventuele achtergebleven littekens goed behandelen en huidschade reduceren. Onze huidtherapeute Marloes kijkt daarbij samen met jou naar de beste oplossing. Met jou afgestemde behandelingen, een passende huidverzorging en leefstijltips zorgen ervoor dat we samen de acné effectief aanpakken en streven naar een egale huid.

*Mogelijk vergoedt de zorgverzekeraar de behandelingen wat natuurlijk een mooie bijkomstigheid kan zijn. Uiteraard is deze vergoeding afhankelijk van jouw zorgverzekeringspolis.

 

Maandag 23 december gratis acné adviesmiddag

Op maandag 23 december is er in ons instituut tussen 12:00 en 17:00 uur de mogelijkheid om een kosteloze afspraak te reserveren bij onze huidtherapeut. Wil jij zelf een professioneel en deskundig advies of ken jij iemand met een acné probleem die dit zou willen of verdienen? Profiteer dan zelf of laat iemands anders dan profiteren van dit mooie aanbod. Natuurlijk mag je ook samen met een vriendin, vriend of ouder komen.

In jouw reservering van 30 minuten:

  • Bespreken we de door jou ingevulde intake en inventariseren we jouw huidproblemen
  • Ontvang je een digitale huidscan waarmee we eventuele ontstekingen in de diepere huidlagen kunnen zien en deze goed kunnen analyseren
  • Ontvang je een advies hoe we jouw huid kunnen verbeteren door op maat samengestelde behandelingen
  • Ontvang je een passend huidverzorgingsadvies inclusief voedings- en leefstijltips
  • Ontvang je een korte behandeling en laten we je zien hoe de huid het beste te verzorgen is
  • Profiteer je direct van kortingen en een mooi welkomstcadeau in de vorm van één van de door ons geadviseerde producten

 

Reserveer hier jouw adviesmoment o.v.v. acné advies